Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (8.66 secunde)
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Sau in sora noastra mai mare, Italia? Dar in eterna noastra iubita, Franta? Chiar in "perfidul" Albion? Ca si in majoritatea dintre cele 26 de surate din Uniunea Europeana?
Scrisoarea a fost semnata pana vineri de 100 de scriitori, jurnalisti, actori, regizori, oameni de muzica si artisti plastici, printre acestia numarandu-se Maria Raducanu, Ion Barbu, Mike Godoroja, Bedros Horasangian, Simona Sora Constantinescu, Dan Silviu Boerescu si Clara Voda.
"Lodgy este sora mica, dar rebela a masinii de familie pe care Dacia o va prezenta la Geneva 2012″, a anuntat Renault.
"De business-ul Prodancei se ocupa Anca, sora ei, cea care tine o evidenta clara a chiriasilor! In Las Vegas, impresara isi inchiriaza cele opt case pe o perioada de o luna, iar sumele incasate nu sunt deloc de neglijat!
Sora geamana a Andreei Munteanu a practicat si ea gimnastica de performanta, insa, din cauza unei accidentari, a fost nevoita sa renunte la acest sport si a ales gimnastica aerobica.
Imediat, mai multi apropiati ai familiei lui Gigi, dar si sora lui Virgil Becali, s-au deplasat la Valeni si le-au cumparat copiilor tot strictul necesar.
Il acuza ca a vorbit mult si a realizat putin, ca a ucis-o pe Stiinta din iubire, dar si dintr-o trufie exagerata, sora cu prostia.
La doar 4 ani, a primit de la sora sa mai mare, Viviane, un go-kart. Mica masina de curse i-a transformat viata lui Ayrton Senna.
Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu, spune ca Dana este cea care l-a cautat pe fratele ei in dorinta de a initia o relatie.
Libertatea.ro informeaza:
"Ma bucur foarte mult ca am fost pe scena alaturi de Lorena, sora mea, la prima ei prezentare de moda.
una de vara si una de iarna si targul de martisor - organizat de mine si de sora mea, Ana Opris.
Atat Denisa Tanase, cat si sora ei, Raluca, au optat pentru rochii deosebit de elegante, care poarta bineinteles semnatura Atelierului de Creatie Raluca Tanase.
In copilarie, cand eram foarte mic, parintii mei plecau destul de des din tara, dar o luau doar pe sora mea mai mare, iar eu, inainte de fiecare plecare a lor, ma ascundeam intr-un geamantan si speram sa nu ma descopere.", continua Jorge
Domnul cel Gras - Alexandru Nagy Alice, sora lui - Alina Rotaru Pictorul - Vlad Dragulin regia: Alexandru Nagy I machiaj:
Mama si sora ducesei au ajuns, in urma cu putin timp, la spital pentru a fi aproape de printesa intr-un moment atat de special.
S-au dat mai bine pietrele brute, dar si bratarile de ametist! Avem si casete din lemn pictate de sora mea, Gabriela Vlad", ne-a spus Carmen Bere.
Desfigurata, de-a dreptul, Iuliana parea ca a incasat o bataie sora cu moartea. Sub ochiul stang al asistentei troneaza o vanataie, care ne duce cu gandul ca Iulianei i s-a intamplat ceva cu adevarat grav.
Actrita si cantareata Romina Francesca Power s-a nascut in Los Angeles, California pe 2 octombrie 1951, fiind fiica unor celebri actori. Dupa divortul parintilor, pleaca impreuna cu mama si sora ei Taryn, initial in Mexic, apoi se stabilesc in Italia.
google-analytics.com